fredag 10 augusti 2012

Skrikig bebis

Mitt lilla hjärta skriker fortfarande massor och kan inte komma till ro. Enda sättet att få henne att somna är i bärsele eller i vår säng med tutte i mun. Jag lyckas inte få henne nöjd i spjälsängen, vaggan eller vagnen.

Hur lyckas ni?

Jag hoppas att lillans magproblem försvinner efter 3 mån.

4 kommentarer:

  1. Hej, jag har inga tips fler än bärsele. Vår prinsessa föddes 16 maj. För 5 veckor sedan lyckades vi få henne att sova och komma till ro i sin säng på dagen. Innan dess bar jag henne i bärsele en större del av dagen. Hon sov också där. Hoppas hon blir nöjdare snart. Kram

    SvaraRadera
  2. Min lilla flicka somnar ingen annanstans än om man står upp och gungar eller vaggar henne i famnen, ammandes eller i bilen när den är i rullning. Hon är ju lite äldre än två månader nu. Önskar att hon skulle somna om man lägger henne i vagnen och går en sväng men icke, måste söva henne först för att kunna komma ut en sväng. Hon verkar ha stort behov av att vara nära, ofta vaknar hon direkt om man försöker lägga ner henne. Jag tror inte hon har speciellt ont i magen men hon vill inte ändå ;)

    Kram/

    Anna (en mammawannabe)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Anna, har du någon blogg nu? Vad är adressen i så fall. Min Email är ofrivilligtbarnlosa@hotmail.se

      Radera
  3. Jag har typ börjat lite på en blogg men inte riktigt kommit igång... det går trögt! ;) Klicka på mitt namn ovanför inlägget så tror jag du kommer dit.

    SvaraRadera