lördag 19 november 2011

V.13 (12+0)

Ny vecka idag. Vågar knappt skriva det men vi har passerat v 12 och än så ser allt bra ut. Det känns helt fantastiskt. Jag vågar äntligen börja tro att det kan gå hela vägen denna gång.

Jag känner mig inte lika nervös och rädd längre och det är en jätte skön känsla. Hoppas att ni andra där ute också vågar känna så. Jag har ringt och bokat in RUL nu, det blir 2 dagar före nyår. Känns som en bra start på nya året. 2012 ska bli vårt år! :-)

Trevlig helg!

4 kommentarer:

  1. Å, så skönt att du börjar vågar tro. Härligt!
    Som svar på din fråga så kan jag inte slappna av än. Har ju tid för ul i morgon och det känns riktigt nervöst faktiskt. Strax efter vi gick in i v 12 försvann typ alla symptom. Behöver inte gå upp och kissa på nätterna längre, inga ömma bröst, har inte längre den där starka hungern o s v. Som jag skrev till dig tidigare så verkar det som många "tappar" symptomen vid den här tiden men med vår historia är det svårt att slappna av i det...
    Men det bara MÅSTE gå bra, det finns inget annat alternativ.

    Kram!

    SvaraRadera
  2. Ja just det, du frågade om det börjar synas. Jag tyckte magen hade växt rätt mkt till förra veckan men den här veckan tycker jag den ser mindre ut igen. Ser inte ut som någon bebismage bara som jag lagt på mig lite ;) Och du?

    Kram igen ;)

    SvaraRadera